UVJETI KORIŠTENJA

Prodavatelj robe na ovoj stranici MG-Šport d.o.o, Ulica Stjepana Radića 40, 21210 Solin donio je sljedeće uvjete kojim se definira: postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata robe ponuđene na internetskoj stranici; www.mg-sport.hr . Prodavatelj robe ponuđene na ovoj stranici je MG-Šport d.o.o, Ulica Stjepana Radića 40, 21210 Solin, kupac robe je posjetitelj internetske trgovine koji odabere minimalno jedan proizvod, ispuni elektronski obrazac za narudžbu te ga pošalje Prodavatelju. Sve navedene cijene su maloprodajne i u sebi imaju uračunat PDV od 25%.

REGISTRACIJA

Kupac ne mora biti registriran kako bi kupovao artikle preko internetske trgovine.

NARUČIVANJE ROBE

Roba se naručuje isključivo elektroničkim obrascem za narudžbu; košarica. Od kupca se traži da unese kontakt podatke te navede vlastitu i dostavnu adresu kako bi se zaključio proces naručivanja. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti određene artikle, elektroničkom poštom će obavijestiti kupca o istome u roku od najviše 3 radna dana.  Naručivanje robe moguće je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, osim u situacijama kada je suprotno istaknuto na stranici. Sve narudžbe zaprimljene petkom poslije 16 sati ili blagdanom, biti će obrađene prvog sljedećeg radnog dana.
Po izvršenju narudžbe, Kupac će putem elektroničke pošte biti obaviješten o primitku narudžbe.
U slučaju otkazivanja narudžbe kada je naručena roba već poslana, kupcu se naplaćuje trošak dostave u iznosu 50 kn(uključen PDV). Račun za trošak dostave Kupcu će biti ispostavljen na dostavnu adresu koju je unio/a prilikom narudžbe.

RASKID UGOVORA O KUPNJI

Korisnik može zatražiti povrat sredstava i jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od predaje robe u posjed kupcu bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora:
– ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat   s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena, – ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima, – ako je predmet Ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke te nije moguće daljnje korištenje.
Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti MG Šport d.o.o o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka.
Način podnošenja prigovora potrošača
Poštovani kupci, obavještavamo Vas o načinu podnošenja prigovora potrošača. Sukladno zakonu o zaštiti potrošača, prigovor na kvalitetu naših usluga možete dostaviti u pisanom obliku na adresu; MG Šport d.o.o Ulica Stjepana Radića 40, 21210 Solin ili putem elektroničke pošte na web@mg-sport.hr.

POVRAT ROBE

U slučaju da kupljeni predmet ne odgovora, isti je moguće zamijeniti ili zatražiti povrat sredstava. Zahtjev za povrat robe potrebno je poslati zajedno s robom na adresu:
MG Šport d.o.o Ulica Stjepana Radića 40, 21210 Solin
Kupac robu vraća Prodavatelju o svom trošku. Ukoliko je vraćena roba neoštećena, odnosno nisu uklonjene originalne etikete i nalazi se u originalnom pakiranju, moguće je izvršiti zamjenu proizvoda (prema uvjetima izvršenja iste) ili povrat sredstava na račun kupca. Zahtjev za povrat robe potrebno je poslati zajedno s robom unutar 14 dana od primitka pošiljke.

ZAMJENA ROBE

Zamjena roba moguća je za sve artikle unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke. Zahtjev za zamjenom robe potrebno je poslati zajedno s robom na adresu:
MG Šport d.o.o Ulica Stjepana Radića 40, 21210 Solin
Kupac odabire da li želi proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili boje, ili za potpuno novi proizvod. Zahtjev za zamjenom robe potrebno je poslati zajedno s robom unutar 14 dana od primitka pošiljke. Kupac preuzima trošak slanja robe prema Prodavatelju.
Ukoliko je vraćena roba neoštećena (nisu uklonjene originalne etikete, nalazi se u originalnom pakiranju), Kupcu se šalje proizvod druge veličine ili boje ili potpuno novi proizvod. Prodavatelj preuzima trošak slanja zamjenskog artikla. Ako je novi proizvod veće vrijednosti od prvog kupljenog proizvoda, Kupac je dužan razliku nadoplatiti prilikom sljedećeg preuzimanja robe, ako je vrijednost novog proizvoda manja od prvog kupljenog, Prodavatelj je dužan Kupcu izvršiti povrat razlike u roku od 15 dana uplatom na račun kupca (kupac je uz proizvod dužan poslati i kopiju kartice računa s vidljivim IBAN brojem).

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na reklamaciju. Reklamacije se šalju pismenim putem ili na e-mail adresu web@mg-sport.hr s naslovom; REKLAMACIJA, br. narudžbe. Kupac je dužan Prodavatelju vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. Reklamacija se smatra valjanom ukoliko odgovora uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku 15 dana od primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.
Ukoliko, pak, ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, Kupac je dužan platiti poštarinu prilikom ponovnog slanja robe na njegovu kućnu adresu.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Tvrtka MG Šport d.o.o obvezuje se da će sve prikupljene osobne podatke isključivo koristiti u identifikacijske svrhe prilikom korištenja MG Šport d.o.o internet trgovine. MG Šport d.o.o se obvezuje da će Vaše podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama niti učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez Vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem internetske trgovine www.mg-sport.hr prihvaćate da komunicirate u elektronskom obliku te svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji dostavljeni u elektronskom obliku zadovoljavaju pravne okvire kao da su u pisanom obliku.

IZMJENA UVJETA KUPOVINE

Tvrtka MG Šport zadržava pravo ažuriranja i izmjene ovih Uvjeta kupovine.

UVJETI DOSTAVE

Dostavu roba vrši kurirska služba Overseas Express isključivo na području Hrvatske. Usluga dostave se automatski naplaćuje u košarici te se ista naznači posebno i na računu koji kupac dobije uz naručeni/dostavljeni artikl.

INFORMACIJE NA WEB TRGOVINI

MG Šport d.o.o ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. MG Šport ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. MG Šport se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i s kupcem se dogovoriti o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.
Povrat ili zamjena robe je moguća u slučaju kada sa naručenih artikala niste skidali originalne etikete, i kada posjedujete originalne kutije u kojima su artikli isporučeni. Naručene artikle je moguće zamijeniti za isti artikle druge veličine ili drugi artikl (ili artikle).
U slučaju reklamacije kupac je dužan vratiti nam proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Prije vraćanja reklamacije molimo Vas da nas kontaktirate na web@mg-sport.hr